fredag 16. november 2012

Alvagolle 8 mnd:)

Nå er lille solstrålen vår 8 mnd:) Tiden har gått så utrolig fort! Det er ikke lenge siden vi var inn på fødeavdelingen og holdt henne i armene våres:) Da var hun helt fersk, med svart langt hår! Helt perfekt. Det har vært veldig gøy å se utviklingen hennes. De første ukene sov hun utrolig mye, og det var ikke mange som fikk se øynene hennes før flere uker etter hun ble født. Tapre tante Torill satt med henne på fanget i omtrent to timer første gangen hun så henne, men uten å få så mye som et glimt av de vakre mørke øynene hennes:)
Etterhvert som ukene gikk, begynte hun å bli mer våken, og hun smilte og lo. For et deilig syn! Å se babyen sin smile til deg første gangen. Det var helt spesielt.

Hun har alltid elsket å sitte i bil. Da sovnet hun ofte, og lenge:) nå som hun har blitt stor jente, er det heller sjelden. Ved 5 mnd fant hun ut at det var utrolig gøy og bable!:)) Så da ble vi godt underholdt:) grøt ble introdusert og det falt godt i smak! Hun fikk også sin første tann og sin andre ved 6 mnd.

Nå er hun som sagt 8 mnd og reiser seg opp på alle fire. Hun åler seg frammover noe hun har gjort en god stund. Hun spiser brødskive, grøt, middag og drikker vann. Hun er så flink og holde koppen selv, uten håndtak, og greier å drikke av den ved egen hjelp!:) Hun er blid hele dagen og smiler til alle som gir henne oppmerksomhet. Hun liker spesielt godt barn og dyr, da går armer og bein som en propell!:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar