lørdag 29. mai 2010

Grilling & Melodi Grand Prix:)

Dagen i dag starta me lesing... åsso en liten tur til vik og handling til grillinga som skal skje seinare i kveld.. Eiliv å Mari-Lene kom bort og vi laga til grillen å maten.:) Grillspyd me løk, rødløk, paprika, pølse å tomat. Ej å even kjøpte ei flintsteik, som va utruli safti å go! (Kjøpt på Coop prix på hareid:) )


Examenslesing på gong..

Even e grillmaster:)

Mmmm! Grillling for første gong i sommar (for min del vertfall:) )

En ny pusekatt,"løvekatten" som e ront huse heile dagen..

Her ligge "løvekatten" å "ho kvite" å chilla..


Sida ej he våre so lenge vekke dinne våren so hekje ej fått me mej alt oppstyre rondt året grand prix. So de blei spennande å sette sej ned å finne ut ka osnga som e me på lista dinne gongen.. Må sei ej fikk mej et par overraskelsa på en del ting... Som f.eks. so so va Serbia fantastisk DÅRLI!! Ej holdt rett å slett på å le mej i hel når ej såg songaren som kom ut av dinna kvite dingsen... Haha.. Resten av gjengen her sat å lurte på om de va mann eller dame.. Men der va også nåkken songa som va ganske bra! Tom Dice for eksempel, kjempe flink å synge, å spele gitar. Ej gikk rett inn på Spotify for å finne den.. Å de trukje ej he skjedd før etter ej he hørt en grand prix song :p. Kypros, me ho frå ulsteinvik som spelte på gitar hadde en fin og grei song, einaste som trakk ned va at der va alt for monge som song på refrenge...hehe.. Frankrike sin va løyen.. mykje romperisting å turning:) Passa som en sommerlåt:p Russland sin song, skolla heller våre et skuespill..



DidrikSolli-Tangen

For å gjer de heile litt meir spennande so he vi laga et lite veddemål, oss fire i mylla.. Om å gjere å tippe ka plass Norge kjeme på.. I potten e der 200 kr til den som kjeme nærmast:) Ej tippa 13. plass, Mari-Lene tippa 15. plass, Even tippa 7. plass å Eiliv tippa 4. plass:) De blir spennande å sjå ken som vinne, å de skal ej kome tilbake me:)

Q: Ka song synst dokke va best og verst?

1 kommentar:

  1. Ka du prata om me "ho kvite" å "ho tjokke"... Lars & Even du meina, elle he dokke fått nye katta? :D

    SvarSlett