fredag 21. mai 2010

En travel dag på immigrasjonskontoret.

I dag bar turen til The Boston Day Spa. Vi skulle skjemme oss litt vekk før vi reise heimatt:) So då sto svensk massasje og hårpleie, og ansiktsbehandling og hårpleie på timeplanen for mej å Ida:)

Då vi va ferdige tok vi turen enda en gong, å forhåpentli siste, til immigrasjonskontoret. men de blei mykje venting.. Venting, tåre, sinne å forhåpning.. Først gikk vi inn til en mann som tok bilde av oss.. So måtte vi stille oss i kø til et anna rom.. Der satt vi i kø ca i en time.. So når vi endeli kom inn dit, so sa ho dama som satt der: dokke må komme tilbake på mandag. So sa vi at vi skulle reise på søndag, men de bryddikje ho sej om.. ho sa at vi måtte vere igjen her å booke om flye vårt til en anna dag.. Ida å Marta prøvde å sei at vi skolle reise søndag en gong til men ho oversåg dei totalt.. De var for mykje å takle å tårene strømde på.. Ej å anneli satt i ei betalingskø for å få de til å gå fortare, men vi enda heile tida bakerst i køa, fordi vi ikkje hadde dokumenta våra (som ida og marta hadde). Når vi fikk me oss de ho Ida å Marta fortalte, kjende ej at de bjundte å koke inni mej.. So ej tok me mej passa, å dokumenta å ho Anneli å gikk inn til en mann som va veldig hjelpsom tidligare på dagen, å forklarte situasjonen. Han ville hjelpe oss, og fikk en anna mann til å følge oss bort til køa for betaling.. Der fikk vi komme heilt fremst, før sikkert 30 stk som venta i kø.. Der fikk ej betale.. Ej spurte katid vi fikk igjen passa våra, for egentli skal dei beholde dei i 24 tima.. Vi skulle få dei igjen i dag kl 17. So gikk ej å han mannen inn til ho dama som hadde avvist Ida og Marta tidligare.. Han mannen slengte papira på bordet å fikk hinne til å skrive "URGENT" på dei me sin signatur. Ho vakje so tøffe då nei! Etter det gikk vi inn til en mann som skulle fikse sjølve visumet som skulle limast inn i passe. Han sa vi skulle komme tilbake kl 17 og få passa då.. Vi tok turen på en restaurant og slukte i oss litt mat før vi for tilbake på immigrasjonskontoret. Å heldigvis so fikk vi passa våra!! J Gjett om lykka va stor då! Etter fire daga me nervøs venting. Vi hoppa inn i en taxi som skulle kjøre oss heimatt. En mann kom bort til vinduet til sjoføren å dei begynte å krangle. Seinare fikk vi vite at han mannen som kom bort til taxien skulle rane oss. Han følgte attiveia oss, men taxisjoføren såg det, og då trakk han sej..
Endeli he vi fått forlenga visumet og vi kan nyte dei to siste dagane som e igjen av ei fantastisk reise! :) I kveld blir det en tur på Sheraton, der vi skal spise go middag:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar