torsdag 20. mai 2010

Fødsel!:)

Etter en dag på immigrasjonskontoret der vi venta på å få visumet vårt forlenga, bar de til fødeavdelinga, for å forhåpentlivis få me oss en fødsel:) Men uten hell.. Vi blei sittande å sjå i ut vindue for å sjå om vi såg nåken gravide som nerma sej sjukehuse me et fødande uttrykk. Vi tok derfor turen innom den nye barneavdelinga:) Der e monge brannskada onga som he blitt operert:) Vi tok oss en tur nedi gata på en leikebutikk å kjøpte inn lego, bila, dukke og babyrangle slik ongane konne ha nåke å leike sej me. De va ubeskriveli å sjå ansikta deira når vi kom inn døra me dei forskjellige leikene..Aldri he ej sett so monge blide ansikt:) Rett og slett en god følelse!

Men dagen etterpå derimot blei vi positivt overraska då vi møtte opp en time tidligaren en vi skal, bere for å sikre oss en fødsel:) Der va ei dame som kom inn på natta å som vart satt i gong kl 05. kl 08 hadde ho to cm. Kl 11.10 va ei lita jente fødd:) Heilt utruli å sjå! Naturens mirakel!:)
Ej ville gi søsterure mitt til Mummy, for at det skal være enklere for ho å ta tida på riene. Mummy ble kjempeglad og takka med kyss og klem:)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar