fredag 30. april 2010

Bowling med dei norske her i Addis:)

I dag fikk vi invitasjon til bowling sammen med alle dei norske på sjukehuset og amerikaneren Sandy. Vi blei plokka opp ved gjestehuset av dr. Kjell Magne og Sandy. Vi bonka oss inn den minibussen, som når alle hadde komt inni, va stappa folle! Marta va engsteli over farta på dinne bilen. Den gikk nemmeli over dobbelt so fort som bilen til Meswin (sjoføren vår), og sida vi e vant med at bilen bere går i 40 km/t, so va ditte råkjøring;p Då vi kom fram møtte vi sjarmen av bowlinghallen. Den va nemmeli frå 1960- tallet, og de va skona også:) hehe.. holete og slitne:) Dei som ikkje hadde med seg sokka, fikk plastikkposa som dei kunne ha på beina:)

Bana va av gammaldags stil og kulene va av tre og alle va svarte. Då var det om å gjere å finne ei som passa til fingrane og so måtte vi finne den igjen for kvar gong vi skulle kaste. Vi blei delt opp i to lag som spelte mot kvarandre. Bana va hompete og ru, men de gikk på et vis:)

Seinare tok vi turen til dr. Kjell Magne sitt hus, der vi fikk servert norske kanelsnurra, riskrem, brownieskake, te, kaffi og litt forskjelli anna:) Vi kosa oss og hadde de kjekt med å bli bedre kjent med dei andre som var der.










                




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar